— Blogi —
 

Nyt kun kaikki leiriläiset ovat palailleet leiriltä kotiin on hyvä muistella Bubamara leirin tunnelmaa ja menoa! Leirillä riitti tekemistä kaiken ikäisille muun muassa nikkarointilaakson, vesilaakson, päiväretken ja leiriolympialaisten muodossa. Myös perhepartioryhmä Vinkunallet liittyi seuraamme leirin viimeisinä päivinä :)

Eilen kisattiin samoajien Tammi MasterChef 2021 kokkauskisat Haukilahden Monarin pihalla yhdessä naapurilippukuntien kanssa. Kisaajilla oli 1,5 tuntia aikaa valmistaa tuomareille 2 eri annosta. Sää suosi ja annokset onnistuivat. Kisan voittajaksi selviytyi Lepin Popot-vartio. Heidän kukkakaalipihvi, perunasalaatti ja trangia täytekakku tekivät...

Seikkailijat vääntelivät kynttilöitä uuteen uskoon kolon pihalla, valmistatutuessaan ensi lauantain Earth Houriin. Muistathan sinäkin osallistua ja sammuttaa valot maapallon puolesta 27.3. klo. 20.30-21.30.

Tällä viikolla Lepissä on tehty paljon jäätelöä pakkasessa, kun ryhmissä kokeiltiin tehdä "Metsäjäätelöä". Seikkailijat ja Tarpojat herkuttelivat omatekoisella jäätelöllä rannalla ja hauskaa oli.

PARTIOTA JO VUODESTA 1959

Lepi on iloinen ja toimelias espoolainen yhteislippukunta. Kolomme sijaitsee Haukilahdessa, venesataman vieressä ja vesitornin juurella. 

SEURAA MEIDÄN MENOA

Facebook

Instagram