— Blogi —
 

Eilen kisattiin samoajien Tammi MasterChef 2021 kokkauskisat Haukilahden Monarin pihalla yhdessä naapurilippukuntien kanssa. Kisaajilla oli 1,5 tuntia aikaa valmistaa tuomareille 2 eri annosta. Sää suosi ja annokset onnistuivat. Kisan voittajaksi selviytyi Lepin Popot-vartio. Heidän kukkakaalipihvi, perunasalaatti ja trangia täytekakku tekivät...

Seikkailijat vääntelivät kynttilöitä uuteen uskoon kolon pihalla, valmistatutuessaan ensi lauantain Earth Houriin. Muistathan sinäkin osallistua ja sammuttaa valot maapallon puolesta 27.3. klo. 20.30-21.30.

Tällä viikolla Lepissä on tehty paljon jäätelöä pakkasessa, kun ryhmissä kokeiltiin tehdä "Metsäjäätelöä". Seikkailijat ja Tarpojat herkuttelivat omatekoisella jäätelöllä rannalla ja hauskaa oli.

Olethan jo huomannut, että Lepillä on oma nettikauppa? Nettikaupasta voit tilata niin Lepihupparin kuin Pirkko - kangaskassin mukaan retkille, erilaisiin partiotapahtumiin tai ihan vain kokouksiin.

PARTIOTA JO VUODESTA 1959

Lepi on iloinen ja toimelias espoolainen yhteislippukunta. Kolomme sijaitsee Haukilahdessa, venesataman vieressä ja vesitornin juurella. 

SEURAA MEIDÄN MENOA

Facebook

Instagram