— Blogi —
 

Eilen kisattiin samoajien Tammi MasterChef 2021 kokkauskisat Haukilahden Monarin pihalla yhdessä naapurilippukuntien kanssa. Kisaajilla oli 1,5 tuntia aikaa valmistaa tuomareille 2 eri annosta. Sää suosi ja annokset onnistuivat. Kisan voittajaksi selviytyi Lepin Popot-vartio. Heidän kukkakaalipihvi, perunasalaatti ja trangia täytekakku tekivät...

Seikkailijat vääntelivät kynttilöitä uuteen uskoon kolon pihalla, valmistatutuessaan ensi lauantain Earth Houriin. Muistathan sinäkin osallistua ja sammuttaa valot maapallon puolesta 27.3. klo. 20.30-21.30.

Tällä viikolla Lepissä on tehty paljon jäätelöä pakkasessa, kun ryhmissä kokeiltiin tehdä "Metsäjäätelöä". Seikkailijat ja Tarpojat herkuttelivat omatekoisella jäätelöllä rannalla ja hauskaa oli.

Olethan jo huomannut, että Lepillä on oma nettikauppa? Nettikaupasta voit tilata niin Lepihupparin kuin Pirkko - kangaskassin mukaan retkille, erilaisiin partiotapahtumiin tai ihan vain kokouksiin.

Eräelämää

23/11/2020

Koronatilanteesta johtuen päätimme järjestää tämän syksyn perinteisen retken useina pienempinä retkinä eri ikäkausillemme sekä perhepartiolle. Kahden viime viikonlopun aikana eräelämää on kokenut Leppäpirkkojen eri retkillä yli 50 eri ikäistä partiolaista taaperosta teiniin ja teinistä mummiin. Tämän täytyy olla uusin retkiennätys Lepille!

Leppäpirkkojen Aloituspamaus oli ihan jättimenestys ja niin uusia kuin vanhoja Lepiläisiä oli saapunut paikalle sankoin joukoin. Rasteilla riitti erilaista puuhasteltavaa ja köyhät ritarit a la Lepi maistuivat kermavaahdon sekä hillon kera Haukilahden rannan upeissa maisemissa!

Tämän syksyn suunnittelukokous pidettiin poikkeuksellisesti Evitskogin Kotkanpesä majalla. Sää oli mitä mainioin ja pitkän suunnittelusession jälkeen johtajat pulahtivat viereiseen lampeen uimaan.

PARTIOTA JO VUODESTA 1959

Lepi on iloinen ja toimelias espoolainen yhteislippukunta. Kolomme sijaitsee Haukilahdessa, venesataman vieressä ja vesitornin juurella. 

SEURAA MEIDÄN MENOA

Facebook

Instagram