— Blogi —
 

Eräelämää

23/11/2020

Koronatilanteesta johtuen päätimme järjestää tämän syksyn perinteisen retken useina pienempinä retkinä eri ikäkausillemme sekä perhepartiolle. Kahden viime viikonlopun aikana eräelämää on kokenut Leppäpirkkojen eri retkillä yli 50 eri ikäistä partiolaista taaperosta teiniin ja teinistä mummiin. Tämän täytyy olla uusin retkiennätys Lepille!

Leppäpirkkojen Aloituspamaus oli ihan jättimenestys ja niin uusia kuin vanhoja Lepiläisiä oli saapunut paikalle sankoin joukoin. Rasteilla riitti erilaista puuhasteltavaa ja köyhät ritarit a la Lepi maistuivat kermavaahdon sekä hillon kera Haukilahden rannan upeissa maisemissa!

Tämän syksyn suunnittelukokous pidettiin poikkeuksellisesti Evitskogin Kotkanpesä majalla. Sää oli mitä mainioin ja pitkän suunnittelusession jälkeen johtajat pulahtivat viereiseen lampeen uimaan.

Leppäpirkkoihin vastikään perustettu perhepartio Vinkunallet sekä tietenkin ryhmän maskotti Vinku kokoontuivat ensimmäistä kertaa vesitorninmäellä. Tässä hieman tunnelmia kokoontumisesta.

Sunnuntaina 8.12.2019 vietettiin 60-vuotiaan lippukuntamme syntymäpäiväjuhlia. Paikalle oli kerääntynyt Lepiläisiä ja taustajoukkoja kaikilta viime vuosikymmeniltä sekä myös edustajia ystävälippukunnistamme. Illan aikana nähtiin paljon mahtavia ohjelmanumeroita ja herkulliset tarjoilut pitivät juhlaväen kylläisenä.

Kolin vaellus

16/10/2019

Juhlavuoden kunniaksi Lepi valloitti Kolin kansallispuiston nelipäiväisen syysvaelluksen merkeissä! Tässä hieman tunnelmia vaellukselta.

Viime viikonloppuna Leppäpirkkojen johtajisto kokousti ensimmäisen kerran tämän vuoden puolella ja ensimmäiset päiväykset vuodesta 2019 on vihdoin lyöty lukkoon. Tämä vuosi on varsinaisen jännittävä tapahtumien osalta, sillä

PARTIOTA JO VUODESTA 1959

Lepi on iloinen ja toimelias espoolainen yhteislippukunta. Kolomme sijaitsee Haukilahdessa, venesataman vieressä ja vesitornin juurella. 

SEURAA MEIDÄN MENOA

Facebook

Instagram