Tuu Sarasteelle!

26/01/2012

Ensi kesän leirin Sarasteen ilmoittautuminen on alkanut. Tuuthan säkin mukaan? Lepiläiset saavat ilmoittautumislomakkeen omassa kokouksessa. Täytetty ilmolomake lähetetään Lepin Saraste-yhteyshenkilölle Tuulille. Leirimaksu maksetaan samalla myös (muista käyttää saamaasi viitenumeroa!).
Ilmoittautuminen on mahdollista 23.3. saakka. Tämän jälkeen voi vielä jälki-ilmoittautua, mutta hinta on tällöin korkeampi.

Sarasteeseen voi tutustua leirin nettisivuilla Saraste 2012 , mutta tässä tietoa pähkinänkuoressa:

Saraste on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kuudes piirileiri. Leiri järjestetään 30.7.-7.8. (sudenpennut 3.-7.8.) Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa. Sarasteelle odotetaan jopa 4 000 leiriläistä.

Sarasteella on neljä noin 1 000 leiriläisen alaleiriä. Jokaiseen alaleiriin kuuluu neljä alueellisesti muodostettua kylää. Jokaiseen kylään kuuluu useita 30−100 hengen savuja. Leppäpirkkojen kanssa samassa savussa asuu tuttuja lommolaisia eli lähialueemme partiolaisia. Sarasteella ruoka valmistetaan ja syödään kylittäin. Jokaisessa alaleirissä on kaksi keittiötä, joten keittiöitä on yksi kahta kylää kohden.

Piirileirille ovat tervetulleita myös lapset, nuoret ja aikuiset, jotka eivät ole partiossa. Kutsu siis EVP (ei-vielä-partiossa) -kamusi mukaan leirille!